Search
Close this search box.

Kukkolan Kota

Kota Kukkolan tilalla

Kukkolan kota sijaitsee Kukkolan tilan ja puulajipuiston takana, pienen metsäalueen ympäröimänä. Kodan vieressä on iso parkkipaikka. Kodassa on istumapaikat n. 10-15 henkilölle.

Vuokraajan käytössä ovat: polttopuut (kodan sisällä / ulkokatoksen takana olevassa lukollisessa laatikossa, johon käy sama avain kuin kotaan), nokipannut (4 litran kahvipannu ja 1 litran vesipannu) sekä keltaiset Metsäteatterin ulkovessat. Myös kodan vieressä sijaitseva iso istumakatos ja ulkona sijaitseva pieni nuotiopaikka ovat vuokraajan käytössä. 

Kodalla tai sen läheisyydessä ei ole vesipistettä.

Näin Varaat:

Kodan vuokra on 35 e/kerta. Kodan vuokraus laskutetaan vuokraajalta jälkikäteen toteutuneen vuokrauksen mukaisesti. Joensuun 4H-yhdistys lähettää laskun asiakkaan antamaan sähköposti-/laskutusosoitteeseen. Vuokraajan tulee huolehtia laskutusosoitteen lähettämisestä yhdistykseen ennen vuokrauksen toteutumista. 

 

Sisällä penkki ja nuotio

Vuokraushinta

Kukkolan kota on mahdollista varata Joensuun 4H-yhdistyksen kotisivujen sähköisen varauslomakkeen kautta osoitteessa https://joensuu.4h.fi/kukkolan-tila/kukkolan-kodan-varaus/. Halutessasi voit myös soittaa tai laittaa sähköpostia yhdistykseen kotavarauksiin liittyen. Joensuun 4H-yhdistys vahvistaa lomakkeen kautta saapuneet varaukset kahden arkipäivän kuluessa ja lähettää varaajalle sähköpostitse kirjalliset varausehdot ja -ohjeet sekä avainkoodin ennen varauksen toteutumista. 

Tunnelmallinen tila

Tilaisuudet

Tunnelmaa

Kukkolan puistossa

Kertomuksia ja toimintaa blogitekstein

Varaa kota

Lisätiedot ja varaus oheisesta linkistä avautuvalla sähköisellä lomakkeella. Kodan vuokra on 35 €/kerta.

Kysy lisää tai lähetä tiedustelu