Kukkolan Kota

Kota Kukkolan tilalla

Kukkolan kota sijaitsee Kukkolan tilan ja puulajipuiston takana, pienen metsäalueen ympäröimänä. Kodan vieressä on iso parkkipaikka. Kodassa on istumapaikat n. 10-15 henkilölle.

Vuokraajan käytössä ovat: polttopuut (kodan sisällä / ulkokatoksen takana olevassa lukollisessa laatikossa, johon käy sama avain kuin kotaan), nokipannut (4 litran kahvipannu ja 1 litran vesipannu) sekä keltaiset Metsäteatterin ulkovessat. Myös kodan vieressä sijaitseva iso istumakatos ja ulkona sijaitseva pieni nuotiopaikka ovat vuokraajan käytössä. 

Kodalla tai sen läheisyydessä ei ole vesipistettä.

Näin Varaat:

Kodan vuokra on 35 e/kerta. Kodan vuokraus laskutetaan vuokraajalta jälkikäteen toteutuneen vuokrauksen mukaisesti. Joensuun 4H-yhdistys lähettää laskun asiakkaan antamaan sähköposti-/laskutusosoitteeseen. Vuokraajan tulee huolehtia laskutusosoitteen lähettämisestä yhdistykseen ennen vuokrauksen toteutumista. 

 

Sisällä penkki ja nuotio

Vuokraushinta

Kukkolan kota on mahdollista varata Joensuun 4H-yhdistyksen kotisivujen sähköisen varauslomakkeen kautta osoitteessa https://joensuu.4h.fi/kukkolan-tila/kukkolan-kodan-varaus/. Halutessasi voit myös soittaa tai laittaa sähköpostia yhdistykseen kotavarauksiin liittyen. Joensuun 4H-yhdistys vahvistaa lomakkeen kautta saapuneet varaukset kahden arkipäivän kuluessa ja lähettää varaajalle sähköpostitse kirjalliset varausehdot ja -ohjeet sekä avainkoodin ennen varauksen toteutumista. 

Tunnelmallinen tila

Kertomuksia ja toimintaa blogitekstein

Varaa kota

Lisätiedot ja varaus oheisesta linkistä avautuvalla sähköisellä lomakkeella. Kodan vuokra on 35 €/kerta.

Kysy lisää tai lähetä tiedustelu